fbpx

Service med veihjelp

Å gjennomføre service er det viktigste du kan gjøre for å forlenge bilens kvalitet og levetid. Hos oss får du i tillegg ett års MECA Veihjelp inkludert når du tar service. I tilfelle noe uforutsett skulle hende underveis.

Vi anbefaler at du gjennomfører årlig service på bilen. Det bidrar til bilens levetid og verdi, og reduserer faren for skader og stopp.Ikke minst bidrar det til at du kan ferdes tryggere rundt i egen bil.

Av over 550 000 årlige bilbergingsoppdrag i Norge skyldes flesteparten mindre utfordringer knyttet til bilholdet, slik som flatt batteri/startvansker og motorfeil. En årlig service vil sikre at bilen din har de beste forutsetninger for å fungere optimalt og minsker sannsynligheten for spontane reparasjoner. 

 

Ett års MECA Veihjelp inkludert i servicen

Når du gjennomfører service på bilen hos et MECA-verksted er ett års MECA Veihjelp inkludert. Da kan du være trygg på at dersom du er uheldig og får et stopp, så kommer vi og hjelper deg.  Vi frakter både deg og bilen din til nærmeste verksted – uten kostnad! . Med MECA Veihjelp får du hjelp hele døgnet – alle dager. Har du MECA Veihjelp, og trenger umiddelbar veihjelp-assistanse, ring MECA Veihjelp på telefon 915 03 113.

Husk:Bilens garanti gjelder fremdeles når du har tatt service hos MECA! 

Les fullstendige forsikringsvilkår her