fbpx

Bare det beste for bilen din

MECA er en av Skandinavias ledende aktører innenfor bilreservedeler, verktøy og verkstedutstyr. Vi arbeider i alle ledd for å gi deg et enklere og mer kostnadseffektivt bilhold med bedre produkter og høyere servicegrad. 

Vi har reservedeler til mer enn 8 000 bilmodeller på lager. Vi benytter kun reservedeler av originalkvalitet eller bedre, og med vårt effektive logistikksystem kan vi sørge for at riktig del er på rett sted til rett tid. Vårt skandinaviske sentrallager rommer mer enn en million artikler, og vi kan levere til alle våre verksteder over natten. Riktige reservedeler og høyest mulig servicegrad betyr raskere og mer kostnadseffektiv service. 

Alle MECA verksteder har tilgang til verktøy, diagnose- og verkstedutstyr for å kunne utføre et korrekt arbeid på nettopp din bil.   

Leverandører 

Når man bygger biler, kommer alle delene fra ulike underleverandører. Bremsene kommer fra én produsent, lyddemperne fra en annen, lyskasterne fra en tredje, setene fra en fjerde – ja, det gjelder egentlig alt i bilen. 

De samme leverandørene benytter vi oss av i MECA – for at vi alltid skal ha riktige deler til din bil. Derfor kan vi love at alle eventuelle garantier på din bil også gjelder når du har fått utført service eller reparert bilen din hos MECA.

Stongsvingen 70
4270 Åkrehamn
Kart

Telefon 52 82 41 41
Epost: post@karmoybilservice.no

Åpningstider:
Man-fre: 07.30-15.30