fbpx

Om Karmøy Bilservice

Karmøy Bilservice ble stiftet 25.04.1995 og i 2007 flyttet vi til Åkrehamn, Stongsvingen industriområde. Vi tilbyr alt av behandling til din bil, og vi har moderne utstyr for å kunne utføre reparasjoner og service til de aller fleste bilmerker.

Karmøy Bilservice har flinke fagfolk og vi tilbyr prisgunstig verkstedarbeid for alle bilmerker. Vi er ditt lokale bilverksted.
Uansett hvilket bilmerke du kjører, så er det en mekaniker på Karmøy Bilservice med riktig kompetanse og opplæring til å reparere din bil.

Vi er en del av MECA- kjeden, som har 300 verksteder over hele landet. Fra 2019 er vi også et MECA-sertifisert elbilverksted.

Ta vare på bilen din – lever bilen din hos oss. Da er den trygg og du har den lenger.

Du kan bestille time på hjemmesiden vår, ringe oss på 52 82 41 41 eller stikke innom for en hyggelig prat.

Velkommen til karmøy bilservice – et verksted du kan stole på!

Årets MECA verksted – Karmøy Bilservice

Prisen for årets MECA Car Service verksted deles ut til kjedemedlem som har vist en forbildelig forståelse for konseptet og etterlever dette i hverdagen. Dette skal gjenspeiles på et høyt faglig nivå, godt omdømme blant kundene og bevisst bruk av de markedsmessige verktøy som er til rådighet.

I tillegg forventes en høy lojalitet i forhold til innkjøp av deler og utstyr. Vinnere har høye ambisjoner rundt eget selskap og driften. Ikke bare i forhold til å drive effektivt og lønnsomt, men også for å etterleve MECA konseptet i størst mulig grad. For oss i MECA resulterer det i til tider både gode tilbakemeldinger og kritiske spørsmål. Dette igjen bidrar til at også vi i MECA strekker oss til å bli bedre.

Promeister Business System er en naturlig del av hverdagen. Veihjelp, MECA konto, kurs hos Promeister er også ingredienser i hverdagen.

Prisutdelere Torhild Barlaup og Pehr Oscarsson

Stongsvingen 70
4270 Åkrehamn
Kart

Telefon 52 82 41 41
Epost: post@karmoybilservice.no

Åpningstider:
Man-fre: 07.30-15.30