fbpx

Betalingsordning

Ikke ta noen risiko med å utsette service og reparasjoner på bilen fordi det ikke passer lommeboka akkurat nå! Med våre betalingsordninger kan du både utsette og dele opp betalingen.

Vi forstår at kostnaden for service eller reparasjon av bilen kan komme uventet og ikke alltid passer inn i hverdagsøkonomien. Imidlertid er det viktig at du ikke venter med servicen eller utsetter en reparasjon. Det kan gå utover både din egen og andres sikkerhet. Derfor gir vi deg flere alternativer til å utsette og dele opp betalingen.

Mobilbetaling:
På noen av våre utvalgte verksteder kan vi nå tilby Mobilbetaling. Du betaler direkte med mobilen og kan velge blant annet mellom kortbetaling, faktura og delbetaling. 
Slik fungerer det: Du mottar en SMS som forteller at din bil er klar til henting. I samme SMS er det lenke til et digitalt fakturaunderlag som beskriver arbeidet som er utført på din bil og hvilke deler som eventuelt er skiftet. Det er også her du velger hvordan du vil betale..

Med Mobilbetaling kan du betale fra hvor som helst, og dermed spare tid når du skal hente bilen.

Vår Mobilbetaling leveres i samarbeid med Resurs Bank, og det er Resurs Bank som overtar ansvaret for oppfølging av utestående betaling.

MECA konto:
Med MECA konto bestemmer du selv når du vil betale. Bestill time idag og søk om MECA konto direkte på verkstedet når du henter bilen. Enklere blir det ikke!

Betingelser

• Inntil kr. 30 000,- i kreditt
• 24 måneders rentefri delbetaling
• 30-60 dagers avgiftsfri kreditt

Finn en betalingsplan som passer for deg.

Representativt eksempel for delbetaling 12 måneder* 

Kredittbeløp/Kjøp
15 000 kr

 

Årsrente
0 %

 

Adm.gebyr/mnd
25 kr

 

Etableringsgebyr
245 kr

 

 

 

 

 

 

 

Effektiv rente
6,37 %

 

Kredittkostnad
545 kr

 

Ord. delbet./mnd**
1 275 kr

 

Totalbeløp
15 545 kr

*Eksempelet baseres på kjøp gjort den femtende dagen i kalendermåneden og er beregnet 25.januar 2016. Eksempelet forutsetter at renter og gebyrer er uforandret under hele kredittperioden. Andre måter å utnytte kreditten, kan medføre en høyere eller lavere effektiv rente. Den effektive renten er beregnet i henhold til forskrift om kredittavtaler mv. 

 **Beløp avrundes opp til nærmeste krone. Måneden etter valgt delbetalingsplan påløper etableringsgebyr på ordinært delbetalingsbeløp. Etableringsgebyret er inkludert i Kredittkostnad og Totalbeløp.

Informasjon: 
Det er viktig uansett formål å benytte forbrukslån med forsiktighet. Vær ærlig med deg selv om et forbrukslån utgjør fare for din økonomiske situasjon. Tenk nøye gjennom hvordan du skal betale tilbake og følg betalingsplanen. 

Stongsvingen 70
4270 Åkrehamn
Kart

Telefon 52 82 41 41
Epost: post@karmoybilservice.no

Åpningstider:
Man-fre: 07.30-15.30