Karmøy bilservice AS

Vi er bilverkstedet for alle bilmerker.
Vi har kompetansen til å gjøre det beste for akkurat din bil.

Hvis bilen din har garanti, vil den fortsatt gjelde etter et besøk hos oss. Det er fordi vi alltid utfører service og reparasjoner i henhold til produsentenes instruksjoner - og at vi bare bruker reservedeler i henhold til foreskrevet kvalitet. Enten du er ute etter reparasjon eller service, kan du føle deg trygg ved å levere bilen til oss.

Karmøy Bilservice-stempel i serviceboken forteller at du tar godt vare på bilen din.

 
Instillinger for karusellen
Operasjoner for kontaineren
Høyde (px)
Høyde (px) mobil
Timer (ms)
Vis tall på dottene
Ikke roter
Naviger når musen er over
Behold aspect ratio
Høyde er maksimum høyde
Hide navdots

Hent bilen uten å betale
Biler koster penger, også i form av reparasjoner og service. Iblant kan du planlegge verkstedbesøket, andre ganger kan behovet komme brått på. Så i stedet for å bli overrasket av uventede oppgaver, kan du nå fordele kostnadene og skaffe deg bedre planlegging med MECA-konto.
 
Besøk oss
Addresse
Stongsvingen 70
4270 Åkrehamn


Telefon / Epost
52 82 41 41

post@karmoybilservice.no

Åpningstider:
Mandag - Fredag : 07:30 - 15:30

Her finner du oss


Finn ut mer om hvordan du finner fram til oss.

 

Garanti


Når du leverer bilen din hos oss, kan du være sikker på at alt arbeid utføres i henhold til bilens service- eller reparasjonsanvisninger, og naturligvis med full garanti i følge forbrukerkjøpsloven.

EU KONTROLL


Vi gjennomfører EU-kontroll på alle bilmerker. Trykk her for å sjekke når bilen din skal inn på EU-kontroll, bestill så time

Årets MECA verksted - Karmøy Bilservice
 

Prisen for årets MECA Car Service verksted deles ut til kjedemedlem som har vist en forbildelig forståelse for konseptet og etterlever dette i hverdagen. Detta skal gjenspeiles på et høyt faglig nivå, godt omdømme bland kundene og bevisst bruk av de markedsmessige verktøy som er til rådighet.

I tillegg forventes en høy lojalitet i forhold til inkjøp av deler og utstyr. 

Vinnere har høye ambisjoner rundt eget selskap og driften. Ikke bare i forhold til å drive effektivt og lønnsomt, men også for å etterleve MECA konseptet i størst mulig grad. For oss i MECA resulterer det i til tider både gode tilbakemeldinger og kritiske spørsmål. Dette igjen bidrar til at også vi i MECA strekker oss for å bli bedre. 

Promeister Business System er en naturlig del av hverdagen. Veihjelp, MECA konto, kurs hos Promeister Academy er også ingredienser i hverdagen. 

 

Prisutdelere Torhild Barlaup og Pehr Oscarsson

Tlf: 52 82 41 41 // Epost: post@karmoybilservice.no // Stongsvingen 70,  4270 Åkrehamn
Ditt lokale bilverksted i Åkrehamn
System provided by GetShop AS - www.getshop.com